• 2660 Balassagyarmat, Kóvári út 3.
  • 06-35/314-771
  • bgykszoc@gmail.com

Veszélyhelyzeti információk

A feltüntetett elérhetőségeinken tudunk adni aktuális információt!


TISZTELT ÜGYFELEINK!

A COVID – 19 VÍRUSSAL KAPCSOLATOSAN KIALAKULT VESZÉLYHELYZET MIATT INTÉZMÉNYÜNK HATÁROZATLAN IDEIG ÜGYFELEINK RÉSZÉRE ZÁRVA TART!

AZ ELLÁTÁSOKAT KÉRÉSÜKRE AZ IGÉNYBEVEVŐK LAKÓHELYÉN TOVÁBBRA IS BIZTOSÍTJUK.

KÉRJÜK, KERESSEN MINKET INTERNETES ÉS TELEFONOS ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!


 Tisztelt Balassagyarmat Járás településein élő lakosok!


Balassagyarmat Város közigazgatási területén Balassagyarmat Város  Önkormányzatával és önkénteseivel is együttműködve, a bevásárlásban, gyógyszerkiváltásban térítésmentesen tudunk segítséget nyújtani.

 Amennyiben ismer a településén olyan főként egyedül élő súlyosan beteg,  vagy idős (65 év feletti), ill. fogyatékkal élő személyt, akinek  fokozott gondozásra, ápolásra van szüksége, kérjük, hívja fel figyelmét  az igénybevétel lehetőségére, ill. keressen elérhetőségeinken!

 Az alábbi kitöltött nyomtatványunk Intézményünkbe történő eljuttatását követően tudjuk biztosítani a szociális szolgáltatásainkat (Kérésre személyesen is segítünk a nyomtatvány Kérelmezőhöz történő eljuttatásában, kitöltésében!):

Kötelező_Kérelem_2020.pdf


Kérjük azok a Balassagyarmati lakosok akik csak a térítésmentesen nyújtott bevásárlás, gyógyszerkiváltás szolgáltatást szeretnék igénybe venni az alábbi Kérelmet legyenek szívesek kitölteni:

Kérelem_bevásárlás_Bgy.jpg